Afbeelding

Rooise Ruiters en Ponyruiters zetten goede prestaties voort

Roois nieuws
De Rooise Ruiters waren dit weekend niet ver van huis. Ze waren te gast op locaties Berlicum en Schijndel. Natuurlijk werden er weer een aantal prijzen mee naar huis genomen.

Willeke van der Velden en Myrthe Evers namen dit weekend deel aan de dressuurwedstrijd Indoor Breugel. Deze jaarlijkse dressuurwedstrijd werd georganiseerd in manege de Molenheide te Schijndel. Willeke van der Velden nam deel in de klasse B. Ook deze week is haar resultaat weer het vermelden waard. Zij wist met haar paard Enjoy Amaris V een 2e plaats te behalen. In de klasse Z reden Myrthe en Ohlala mee in de klasse Z. Een zware klus met een groot deelnemersveld stonden hen te wachten. Ondanks dat reden zij een goede proef en mochten zij een 5e prijs mee naar huis nemen.

Op de springwedstrijd in Berlicum kwamen Bram van Gaal en Wannebee aan de start. Zij wilden hun vorm vast houden, nadat ze vorig weekend met de winst naar huis reden. Hier werden twee sterke ritten neergezet, maar helaas grepen zij net naast de winst en eindigden op een 2e plaats.
Pleun van der Vleuten en haar pony Bianca hebben de afgelopen weken deelgenomen aan een aantal springwedstrijden voor de pony’s. In Schijndel mochten zij zich in de klasse DL op een 4e plaats opstellen. Ook in Wanroij gingen zij met een beker en een strik naar huis, dit keer een 5e prijs.