Voorverkoop Prinsenzittingen 2013 van start

Roois nieuws
Het programma is rond. Het kind Prinsenzittingen 2013 is geboren en de commisssie prinsenzittingen van Papgat is bijzonder gelukkig met dit nieuwe programma.  Deze week zijn de eerste uitvoeringen gepland en zullen de artiesten, ruim 120 in getal, hun acts voor de commissie Prinsenzittingen gaan tonen.

De commissie heeft de afgelopen maanden alle artiesten al bezocht in hun repetitieruimten en als de voortekenen niet bedriegen beloven het weer vier erg bijzonder leuke avonden te worden. Op 11, 12 januari en 18 en 19 januari 2013 zal De Beurs weer een mooi aangeklede en volle tempel van plezier zijn. Een avondje gezellig uit met een echt Roois programma.
Amusement van hoog niveau en vier kletsers die het klappen van de zweep wel voort kennen.
Hun teksten zijn nagenoeg klaar al zijn de kletsers nog wel in afwachting van grootse gebeurtenissen in Rooi, politieke dwalingen of andere zeer noemenswaardige zaken. De afgelopen weken lijkt er stof genoeg geweest te zijn voor de politieke onderdelen.
Maar laat het maar aan hen over. Het ingaan op actualiteiten.
Het worden in ieder geval weer avonden om te bulderen van het lachen. En ook avonden met dansgroepen die hun sporen al wel verdiend hebben in de verre omstreken. Met schitterende kleding en dito dansen weten ze u zeker te vermaken.
Daarnaast is de commissie ook erg gelukkig met het feit dat ook TIONA zich weer bereid verklaard heeft om de avonden op te luisteren en ook om na afloop het publiek nog tot in de kleine uurtjes te vermaken.

De komende weken zullen er meer tips over het programma gegeven worden.
Maar bedenk wel! Vorige jaren waren de vier avonden in een mum van tijd uitverkocht en de verwachting is dan ook dat de kaarten ook dit jaar weer snel verkocht zullen zijn.
Aanstaande zaterdag, 1 december 2012, start de voorverkoop en zijn er nog kaarten voor alle avonden te koop bij De Beurs tussen 12.00 uur en 15.00 uur.
Daarna zullen de kaarten verkrijgbaar zijn bij Boekhandel ’t Paperas, Zalencentrum De Beurs, en bij Piet Klaasen Ollandseweg 131.
Haast u! Op is Op!