Afbeelding

Dorrit Design Interieurs: Al zes jaar alles onder één dak

Roois nieuws
Zoals je een mens niet direct kunt kennen door alleen de buitenkant te bestuderen, zo is dat ook met winkels en bedrijven. Een goed voorbeeld daarvan is Dorrit Design Interieurs uit Sint-Oedenrode, gevestigd aan het Kofferen. Sommige mensen typeren de zaak als een winkel vol met mooie spulletjes voor het interieur. Natuurlijk hebben ze mooie producten, maar er gaat veel meer achter schuil. Het is een wondere wereld van ontwerp en advies op interieurgebied. De winkel bestaat nu zes jaar en heeft al zes jaar alles onder één dak. Dat moet voor eens en altijd duidelijk zijn.

Een blik op de prachtige website (www.dorritdesign.nl) geeft al een perfect beeld van Dorrit Design Interieurs. Durf maar eens te kijken onder de knop ‘Portfolio’. Daar komt de ware aard van Dorrit en haar medewerkster Maaike naar boven. De afgelopen jaren stortten ze zich meerdere malen in bijzondere projecten. Zo realiseerden ze de complete interieurs van huizen, vakantiehuizen, horecagelegenheden en andere bedrijven. Van houten vloeren tot banken, van verf tot gordijnen en van accessoires tot een complete eethoek. Dorrit Design Interieurs heeft de kennis en de kunde om het beste te leveren. Het beste wat bij u past natuurlijk, want ieder mens is anders. De kracht van Dorrit Design Interieurs? Dorrit en Maaike praten met u, leven zich in en komen direct met de juiste adviezen. Dat voelt prettig en geeft vertrouwen.

De winkel aan het Kofferen geeft een goed beeld van wat Dorrit Design Interieurs allemaal te bieden heeft. Dat is echter het een topje van de ijsberg. Er is zoveel mogelijk op interieurgebied, dat niet alles kan worden getoond. Veel moois zit daarom verstopt in boeken, maar Dorrit en Maaike weten het te vinden. De winkel wordt door hen behalve als showroom ook benut als atelier. Een perfecte plek voor het duo om zich flink uit te leven. Heef u een wens? Dorrit Design Interieurs reconstrueert uw plan op papier en met de juiste stoffen en materialen bij de hand, begint het geheel te leven. Er is veel meer mogelijk dan u misschien denkt en er is ook veel meer moois dan u kunt dromen. Voelt u zich niet thuis in uw eigen woning? Of wilt u gewoon een keer wat anders? Loop dan eens bij Dorrit Design Interieurs binnen. Ze hebben in huis wat u in huis wilt.

Aangezien de grenzen niet stoppen aan de rand van Sint-Oedenrode begroet Dorrit Design Interieurs iedere week, misschien wel iedere dag, mensen vanuit de hele regio. Er wordt over gepraat. Dorrit Design Interieurs is veel bekender dan u denkt. Het is een gevestigde naam in het land van interieur. Via de ultramoderne en zeer uitgebreide webshop www.dorritdesign-webshop.nl bedient Dorrit Design Interieurs ook klanten uit de rest van Nederland. Dat maakt de op het oog kleine winkel zichtbaar op meerdere vlakken.

Dorrit Design Interieurs, Kofferen 12, 5492 BN, Sint-Oedenrode, 0413-479776, www.dorritdesign.nl