Afbeelding

ABN AMRO Foundation biedt cliënten Dichterbij verzorgde dag naar Winterefteling

Roois nieuws
Medewerkers van de ABN Amro mogen ieder jaar een maatschappelijke teamactiviteit organiseren waarbij de kosten voor de Foundation zijn. De vestiging in Schijndel heeft ieder jaar een bijzonder doel voor een maatschappelijke teamactiviteit. Dit jaar hebben ze gekozen om de medewerkers van Kinderboerderij Kienehoeve in Sint Oedenrode in het zonnetje te zetten en hen een dagje uit te bezorgen. Dit jaar gaan ze geheel verzorgd naar de “Winterefteling”

Deze mensen met een beperking verzorgen (vanuit Dichterbij Regio Uden Veghel e.o.) al meer dan 15 jaar de dieren en omgeving op de kinderboerderij welke gelegen is in het park Kienehoef te Sint Oedenrode. Zij zijn een goed voorbeeld dat mensen met een beperking hier “mensen met mogelijkheden” zijn. Van een “gewone” kinderboerderij werd het de afgelopen 15 jaren een bijzonder project met een grote aantrekkingskracht in een ver omliggende regio.

Op maandag 19 november zijn 10 medewerkers van ABN Amro Schijndel gekoppeld geworden als ”Buddy” aan de 10 cliënten van Dichterbij om gezamenlijk de Winterefteling te gaan bezoeken. Er is aan alles gedacht, het draaiboek was compleet, en het uitstapje is een grote happening geweest
Op 12 november waren de medewerkers van deze bank uitgenodigd om een halve dag op de kinderboerderij samen met de cliënten het werk op de kinderboerderij te komen doen. Dit In het kader van “kennismaking” en “samenwerking” waren in dit geval de rollen omgedraaid en de cliënten zijn op hun vakmanschap de “buddy” van de bankmedewerker geworden. Wat hebben ze gewerkt……….en genoten in de Efteling.