Steeds meer activiteiten in de nieuwe Holm

Roois nieuws
Basisschool St-Petrus en Humanitas zijn druk doende met het treffen van de voorbereidingen voor de verhuizing naar de nieuwe Holm. De basisschool werkt aan de hand van een draaiboek, waarbij het vooralsnog vooral van belang is dat er flink opgeruimd wordt. Ook bekijkt men welke spulletjes / materialen geschikt zijn voor de veiling op zondag 16 december en wat er mee verhuist naar de nieuwe school.

Kinderdagopvang Humanitas houdt op donderdag 15 november om 20:00 uur in de nieuwe accommodatie een informatieavond voor belangstellende ouders.

Openingsfestiviteiten De Holm
Vrijdag 11 januari 2013: In de namiddag vindt de officiële opening plaats. De Werkgroep Opening is druk doende met de voorbereidingen. In de volgende Nieuwsbrief hierover meer.
Zaterdag 12 januari 2013: Feestdag in, voor en met Olland! Overdag zijn er festiviteiten voor de jeugd en jongeren. ’s Avonds groots feest voor iedereen vanaf 16 jaar. Graag noteren in uw agenda!
Zondag 13 januari 2013: “Olland presenteert zich.”
Op zondag 13 januari 2013 vindt de open dag plaats. Iedereen uit Olland en weidse omgeving wordt in de gelegenheid gesteld om de nieuwe accommodatie te komen bekijken. Het lijkt de Werkgroep Opening niet alleen mooi om alle nieuwsgierigen kennis te laten maken met het gebouw, maar ook met wat Olland zelf te bieden heeft. Dat kan van alles zijn: uw bedrijf, uw organisatie, uw wijkvereniging, uw sportclub, uw muziekvereniging, uw product. De Werkgroep Opening hoort graag met wie en op welke wijze u zich wilt presenteren! Waarschijnlijk krijgt u dan een locatie binnen de MFA en een kraampje tot uw beschikking, dat u naar alle vrijheid kunt inrichten. Wilt u uw vereniging, uw sport, uw product enz. laten zien? Geef u dan op bij Rita Kanters, via e-mail hartvanolland@wovesto.nl of telefonisch 06-55150929. Bron: Nieuwsbrief Hart van Olland.