Ollandse Biljartkampioenschappen

Roois nieuws
Afgelopen maandag zijn de laatste vijf wedstrijden uit de eerste ronde gespeeld.
De hoogste series werden gemaakt door Cees Bouter (10); Ad v.d. Bergh en Frans van Esch (8); John Hagelaars en Peter Markus (5). Cees Bouter maakte als enige zijn partij tegen Rien v.d. Spank uit in 19 beurten met een moyenne van 2.74. Ondanks zijn 3 behaalde wedstrijdpunten wist Rien zich te plaatsen voor de tweede ronde. De overige spelers hadden de maximaal toegestane beurten nodig. De ranglijst, na 122 gespeelde wedstrijden, is opgemaakt. Voor sommige spelers komt de rechtstreekse overgang naar de tweede ronde als een verrassing. Voor de definitief niet geplaatste spelers is er een troost; volgend jaar zijn er nieuwe kansen. De wedstrijdleiding doet een oproep aan alle spelers en andere belangstellenden om de resterende speelavonden te bezoeken. De geplaatste spelers zullen ongetwijfeld het beste van hun spel laten zien. Uw aanwezigheid en aanmoedigingen worden door hen op prijs gesteld. De speelavonden van de tweede ronde staan gepland op maandag 19 november (B-klasse), vrijdag 23 november (A-klasse) en maandag 26 november ( C-klasse). Naast de uitslagen van de gespeelde wedstrijden treft u het overzicht aan van de geplaatste spelers voor de tweede ronde.
Uitslagen D’n Toel:
Rien Kastelijn 8 – William Voets 5; Bart van Esch 9 – Jo Timmermans 7.
Uitslagen De Dorpsherberg:
Rien v.d. Spank 3 – Cees Bouter 10; John Hagelaars 8 – Ad v.d. Bergh 8; Frans van Esch 6 – Peter Markus 8.

Geplaatst tweede ronde klasse A.
Henk v.d. Bergh; Johnny van Oorschot; Albert van Driel; Antoon Versantvoort; Rien v.d. Spank; Michael Toelen.
Geplaatst tweede ronde klasse B.
Renee Wisse; Joost Hungerink; Jan Verhagen; Ton van Alphen; Bert v.d. Groenendaal; Bert van Kessel; Eric Bekkers; Gerard Eijkemans; Rien v.d. Oever; Jan Sanders; Dorien Jans en Arie Markus.
Geplaatst tweede ronde klasse C.
Dorita Bekkers; Jo Timmermans; Bas v.d. Tillaart; Martin Huyberts; Hans Geerts; Jan de Jong; Jos Essens; Gonny v.d. Pasch; Marion v.d. Putten; Bart van Esch; Bart v.d. Bergh en Maarten van Hoof.