Afbeelding

Prinsmobiel blijft ook rijden in jubileumjaar

Roois nieuws
Het was even onzeker of dat de Prinsmobiel in het jubileumjaar zou rijden. Doordat Fam. Van Boxmeer afgelopen jaar hun Citroengarage verkocht was het contract ook voorbij. Zo’n 14 jaar heeft Van Boxmeer zorggedragen voor de Prinsmobiel, waarvoor Stichting Papgat ze nogmaals hartelijk wil danken.

Natuurlijk nam Stichting Papgat contact op met Raymond van de Berg, de nieuwe eigenaar van de Citroengarage, met de vraag of hij bereid was de Prinsmobiel weer te laten rijden. Bij een kop koffie werd door Ed Steenbakkers tekst en uitleg gegeven aan Raymond van de Berg. De partijen waren het snel eens. Raymond van de Berg is carnaval niet vreemd, want hij zat zelf een aantal jaren in de Raad va Elf in Haaren.
Dat carnaval in Papgat in zoveel facetten wordt gevierd verbaasde Raymond. Aanstaande zondag, tijdens de Prinsenreceptie , mogen Prins Bart den Urste, zijn Adjudant Floris en hun dames de sleutels van de Prinsmobiel in ontvangst nemen.
Ook de Deurdouwers kunnen weer met een gerust hart het carnavalsseizoen beginnen, want ook de tocht naar Tours kan weer met de Prinsmobiel plaatsvinden, zodat het gewijde water weer op tijd in Papgat aanwezig zal zijn.
Een mooi begin van het jubileumjaar van 55 jaar Papgat en voor het koppel een “Prins” heerlijk gevoel!!