Willeke van der Velden en hengst Enjoy winnen opnieuw

Roois nieuws
De Rooise Ruiters namen dit weekend deel aan de derde selectiewedstrijd dressuur voor de paarden. Dit weekend waren zij voor de tweede achtereenvolgende keer te gast bij manege Meulendijks in Geldrop. Er zijn nog een aantal amazones volop in de strijd voor de titel kringkampioen van regio Eindhoven. Voor hen was het dan ook van belang om dit weekend goed te presteren.

Een van deze amazones was Willeke van der Velden. Zij en haar paard Enjoy Amaris V wisten vorig weekend ook de winst in hun rubriek te behalen. Zondag reed ze daarom fanatiek de ring binnen om weer te gaan voor een mooi resultaat. Met een tevreden gevoel sloot ze haar proef af. Dit gevoel liet haar gelukkig niet in de steek, want Willeke en haar paard wonnen wederom de rubriek klasse B. Myrthe Evers en Oh la la kwamen zondagmiddag aan de start in de klasse Z1. Ze behaalden een 5e plaats en vielen hiermee nog net binnen de prijzen.
Ook was er een Rooise deelneemster op de dressuurwedstrijd in Uden. Laura Petersen en Divident namen deel in de klasse L2. Op deze wedstrijd hebben zij twee proeven verreden die, ondanks de ontevredenheid van de amazone, toch een mooie 3e en 4e plaats op hebben geleverd.