Wint Sint-Oedenrode Sirkelslag School?

Roois nieuws
Sirkelslag School daagt basisschoolleerlingen uit Sint-Oedenrode uit voor een spannende wedstrijd! Honderden klassen door heel Nederland spelen op 8 februari 2013 het spel Sirkelslag. De inschrijving voor dit spel is onlangs opengegaan. Leerlingen spelen vanuit hun eigen klaslokaal, tijdens schooltijd, live tegen andere klassen in heel Nederland. Wint een school uit Sint-Oedenrode Sirkelslag School?

Sirkelslag School is een perfecte manier om uit te blazen en tegelijkertijd op een ontspannen manier met levensbeschouwing bezig te zijn. Presentator Klaas van Kruistum, o.a. bekend van tv-programma Checkpoint, presenteert de wedstrijd. Deelnemers krijgen via het digibord opdrachten die ze meteen moeten uitvoeren. Deze spellen staan in het teken van de zeven werken van barmhartigheid: goeddoen dus. Op een praktische en leuke manier leren kinderen hoe ze goed kunnen zijn voor anderen.

De antwoorden op de opdrachten vul je direct digitaal in en je blijft op de hoogte van de actuele tussenstanden. Zo ontstaat een cross-mediale competitie tussen honderden klassen in Nederland. Wordt jouw klas de winnaar?

Doe mee aan Sirkelslag School en meld jouw school aan via www.sirkelslag.nl/school.
Sirkelslag School is een samenwerking tussen JOP, Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk en Kwintessens.