Ollandia 1 weer op de goede weg

Ollandia 1 begon vol goede moed aan de thuiswedstrijd tegen WHV 1. Het elftal had wat goed te maken en zij schoten letterlijk uit de startblokken. Doordat zij fel begonnen aan de wedstrijd, kwamen zij snel in balbezit. Binnen 5 minuten mocht de eerste goal op het scorebord verschijnen, doordat Paul van Driel de bal in een kluts uiteindelijk zittend op de grond nog net binnen kon tikken. 1-0!

WHV 1 maakte jacht op de gelijkmaker, maar keeper Tom Wouters wist dit goed te voorkomen. In de 16e min nam Robert Erven de bal geweldig op zijn slof, simpelweg onhoudbaar voor de keeper. Ook de 2-0 vloog in het net.
Vlak voor rust, in de 41e min, sprintte Stefan Erven richting het doelgebied van WHV. Zijn puntgave voorzet werd jammer genoeg gemist door Rob v.d. Heijden, maar Robert Erven kon de bal eenvoudig in het doel schieten. 3-0.
In de tweede helft bleef Ollandia de bovenliggende partij, maar WHV kwam vaker aan voetballen toe. In de 58e min belandde een prachtige pass van Rob v.d. Heijden in de voeten van Stefan Erven. Deze laatste zag de keeper uit zijn doel komen, maar wist venijnig te scoren. Met een 4-0 voorsprong hoefde Ollandia zich geen zorgen te maken. WHV kreeg een penalty toegewezen na een overtreding van Ollandia. Tom Wouters bereidde zich voor en wist de bal uit het doel te slaan. In de rebound leek WHV alsnog te gaan scoren, maar de bal ging rakelings naast het doel.
In de 65e min kreeg WHV teveel ruimte binnen de achterhoede van Ollandia. Tom blockte de kans, maar in de rebound wist Thijs Lunenburg voor WHV alsnog de 4-1 te scoren. Ollandia hield het hoofd koel en liet zich door deze tegentreffer niet uit het veld slaan. In de 88e min mocht WHV nogmaals gevaarlijk counteren. De keeper van WHV wist een verre uittrap te maken, waarna de bal in de voeten van de voorhoede van WHV belandde. Harold Lunenburg wist wel raad met de bal en de 4-2 vloog achter goalie Tom Wouters. In de blessuretijd bepaalde Ollandia 1 de eindstand op 5-2, doordat Stefan Erven de bal prima controleerde in het doelgebied. Met een mooi lobje vloog de bal over de keeper in het doel. Ollandia mag tevreden zijn vandaag op het geleverde spel. Volgende week speelt Ollandia 1 een uitwedstrijd tegen nr 2 Ravenstein 1. Tot dan!

Ollandia 1: Tom Wouters, Maurice Kastelijn, Bart v.d. Tillaart, Carlo Siemons, Gerbe Voets, Richard Markus (86e min Jos Leenderts), William Bekkers (63e min René Raaijmakers), Rob v.d. Heijden, Robert Erven (82e min Sietze de Jong), Paul van Driel, Stefan Erven.