Op jacht naar de Prins: tip 11

Roois nieuws
Beste papbuiken en papbuikinnen. Tadaaaa, het is bijna zover beste mensen, deze week dan staan ze er, oeoeoeoeoe spannend….. !!

Het feestgedruis gaat beginnen, en niet alleen starten we met een frisse neije Prins en Adjudant, nee, we vieren natuurlijk ook 55 jaar PAPGAT.En wat gaan er veel namen door ons Papgat, wie o wie trekt dit komend jaar deze feestelijke kar ?Hier komt de laatste tip welke de Prinskeuzecommissie weggeeft: Tip 11: Als er één schaap over de dam is, volgen er meer. Als je deze tip leest denk je meteen aan de familie Vogels, uit dat gezin kwamen er al verschillende over die dam, Martien, Peter en John, dus zou het nu zomaar Leo Arian of Rob kunnen zijn ?Of Jan de Leijer, zijn vader Sjef was de éérste Prins van Papgat.Prins Bart, ja, Bart wordt ook regelmatig genoemd, en zoon van onzen Prins Peer.Prins Wilco, zoon van Adjudant Anton, zou ook nog kunnen.Prins Ruud, zoon van Prins Ed en onze President, ja die Ruud komt ook uit ’n Raad en was eens blauw!Ik kan hier heel veel namen noemen, ik weet het ook nog niet (zeker), heb natuurlijk ook zo m’n vermoedens, net als iedereen.Het spel is gespeeld, de geweren kunnen na deze week weer de kast in, de GPS-kastjes kunnen opgeborgen worden, er kan weer op normale tijden gegeten worden, na komende zaterdag weet heel Papgat wie dit jaar onze neije hoogheid is met zijn adjudant.

En het kan bijna niet dat u ze gemist hebt, maar ik ga de tips nog even opnoemen:Hij moet dus uit de Raad komen waar het ook een feestjaar is en gelukkig kunnen ze iets besturen, wel zo fijn als je uit de Raad komt waar de gezelligheid geen tijd kent, alle kleuren staan hem goed, zilver zeker, want hij ging van goud naar zilver, dáárom worden ze misschien wel kort gehouden, en daardoor slaan ze er misschien wel steeds één over, gelukkig houden ze na dit alles nog van een ommetje waar ze vaak ook nog eens blauw zien, en dan loopt dat schaap via het ommetje over de dam, en meteen die hele Raad er achteraan, en na die dam over het bruggetje van het Cathalijne komen ze zaterdagavond rond de klok van 22.00 uur aan op de Heuvel in Papgat.Lieve mensen, we zien u allen graag in grote getale op het feest der feesten, u mag dit niet missen !!We gaan “55 jaar Papgat herleven”, het wordt een geweldig feest voor jong en oud, zaterdagavond in De Beurs !

En oh ja, voor ik het vergeet: Allerbeste mensen, wanneer u na deze elfde en tevens laatste tip toch wel zeker denkt te weten wie die neije is, dan kunt u nog snel de oplossing sturen naar de voorzitter van de Prinskeuzecommissie: Jos van Bergeijk, Kruisakker 4, 5491AT Sint-Oedenrode, mailen mag ook: bergeijk.rooi@planet.nlEn als u de eerste bent die ons koppel goed heeft geraden, Prins én Adjudant, dan ontvangt u uit handen van dit koppel een overheerlijke fles Papgatwijn en de eeuwige roem. Let op, uw oplossing moet uiterlijk op zaterdag 10 november vóór 17.00 uur binnen zijn op bovenstaand adres.En wanneer ik u niet tref in het feestgedruis, dan tot volgend jaar hier bij de Tips van de Neije !! Alaaf !