VVRooi/ADR ontvangt nieuwkomer

Dinsdag 30 oktober speelde VVRooi thuis tegen nieuwkomer VC Blox uit Boxtel. Het bleek een tegenstander om rekening mee te houden.

Door een goede service-pass kon VVRooi het favoriete spel spelen met veel dreiging via het midden. Aan het einde van de eerste set kwam VC Blox beter in haar spel maar VVRooi pakte de set met 25-23. In de tweede set kon VVRooi het goede spel niet vasthouden. VC Blox ging steeds beter spelen en won de set met 15-25. In derde set hield VVRooi goed stand maar kon niet verhinderen dat VC Blox met 22-25 op een 2-1 voorsprong kwam. In de vierde set speelde VC Blox aanvallend sterk en liep uit naar 14-20. VVRooi verdedigde in de slotfase uitstekend en zag de achterstand teruglopen tot 22-23. Aanvallend kon VVRooi het niet afmaken en zo werd het net als in de vorige set 22-25. De 1-3 betekende de eerste nederlaag van VVRooi dit seizoen.