Kruip in de huid van de politie!

Roois nieuws
Wat doet blauw met jou? Iemand aanhouden, jezelf verdedigen, schieten met scherp, tussenbeide komen bij een ruzie. Het kan allemaal heel heftig zijn. Ervaren agenten en studentagenten(?) dagen jou uit om het beste uit jezelf te halen en het vak zelf te ervaren. Ben jij tussen de 14 en 16 jaar oud, meld je dan nu aan voor de Police Experience Day. Een dag vol afwisseling, avontuur, discipline, specialisatie, teamwork en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Allemaal zaken die voor een agent belangrijk zijn.

De zes zuidelijke politiekorpsen Midden en West Brabant, Brabant-Noord, Brabant Zuid-Oost, Zeeland en Noord- en Zuid-Limburg zoeken toekomstig blauw talent. Daarom organiseren zij op zaterdag 10 november a.s. op de Politieacademie in Eindhoven de Police Experience Day.

Voor deze dag kunnen 250 jongeren in de leeftijd van 14 tot 16 jaar zich aanmelden en ervaren wat het werk en de opleiding van een agent inhoudt. Het doel is dat jongeren aan den lijve kunnen ervaren of het politiewerk bij hen past en zich alvast kunnen oriënteren op een carrière bij de politie.

Interesse?
Meld je aan via de website www.kombijdepolitie.nl/agenda .