MHC Dames 1 wint spannende wedstrijd tegen Berkel Enschot

Roois nieuws
Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd tegen Berkel Enschot op het programma. Vol vertrouwen begonnen de Rooise dames aan de wedstrijd, ze moesten en zouden de punten mee naar huis nemen.

Zowel Rooi als Berkel Enschot wisten een paar mooie aanvallen te creëren. Door een goede actie van Annelous Oerbekke kwam de bal in de stick van Iris van de Loo terecht. Iris pushte op goal maar een verdedigster van Berkel Enschot stopte de bal met haar lichaam. Rooi kreeg een strafbal. Deze wist Karien Thielen te benutten door hem netjes in de linkerhoek te pushen. De stand was 1-0 voor Rooi. Al vlug na de treffer werd het gelijk. De dames gingen met een gelijke stand de rust in. Hier werden de dames op wat belangrijke punten gewezen. De 2e helft ging het weer gelijk op. Uit een strafcorner wist Karien Thielen te scoren, 2-1 voor de Rooise dames. Hoewel het tot de laatste minuut erg spannend was zijn de 3 punten binnen. Volgende week om 12:45 spelen de dames thuis tegen Horst.