Afbeelding

Restaurant Wollerich uit Sint-Oedenrode neemt deel aan De Vegetarische Restaurantweek

Roois nieuws
Van 1 tot en met 7 oktober 2012 doen meer dan 140 restaurants in heel Nederland mee aan De Vegetarische Restaurantweek. In Sint-Oedenrode doet Restaurant Wollerich mee aan de week. In dit restaurant kan iedereen proeven hoe lekker en gevarieerd de vegetarische keuken kan zijn. Dit is ook nog eens extra voordelig. Tijdens deze week kost een vegetarisch menu €25 en zijn er minstens 2 menu’s waaruit kan worden gekozen, waarvan één menu speciaal voor de week wordt gemaakt. *Bij enkele restaurants uit het hoogsegment zal een menu 40 euro kosten.

“Vegetarisch eten is niet alleen lekker, maar de vegetarische keuken is ook heel divers. Er is veel meer te maken dan vegetarische lasagne vandaar dat we ook blij zijn dat er minstens 2 keuzes zijn waarvan één extra speciaal menu voor de week”, aldus Floris de Graad, directeur Vegetariërsbond.

De Vegetarische Restaurantweek is een initiatief van de Vegetariërsbond, VARA’s Vroege Vogels en Dinnersite. Ze willen laten zien dat vegetarisch eten meer is dan de geijkte geitenkaassalade. Tijdens deze week zal je die dan ook niet in de menu’s aantreffen, maar in plaats daarvan verschillende heerlijke gerechten. Met de week wil de organisatie ook restaurants stimuleren om hun vegetarisch aanbod te verbeteren. Dit jaar nemen ook diverse sterrenrestaurants deel aan de week, zoals ook Restaurant Wollerich.

Meer dan 140 restaurants hebben zich inmiddels aangemeld voor de Vegetarische Restaurantweek, georganiseerd door de Vegetariërsbond en Vroege Vogels in samenwerking met Dinnersite. Meer informatie over de week is te vinden op www.devegetarischerestaurantweek.nl