KV Nijnsel komt net tekort tegen De Weebosch.

Roois nieuws
Nijnsel 1 speelde zondag de tweede thuiswedstrijd tegen De Weebosch 1. Met drie ruim gewonnen wedstrijden verdedigd dit team, uit het gelijknamige dorp Weebosch, met 6 punten de eerste plaats in deze competitie. Nijnsel bereidde zich daarom voor op een zware wedstrijd.

Het eerste doelpunt voor de tegenstanders viel al na vier minuten. Een snelle aanval en een goed afstandschot gingen eraan vooraf. Myrna Foolen wist echter vrij snel de gelijkmaker te scoren wat Nijnsel weer vertrouwen gaf. Een aantal minuten bleef het rustig. Voldoende kansen beiderzijds, maar niemand kwam tot scoren. Later in de eerste helft dreigde een doorloopbal van Nicole de Koning door de korf te gaan, maar een duw tegen de paal van een speelster van De Weebosch werkte dit tegen. Met de daaropvolgende strafworp maakt Nicole alsnog een punt voor Nijnsel. Niet lang daarna volgde uit nog een aantal afstandschoten van de tegenstanders een drietal doelpunten waardoor zij met 2-4 de voorsprong namen. De rest van de eerste helft bleven de teams aan elkaar gewaagd waardoor bij 4-5 de rust werd aangekondigd.
De tweede helft van deze wedstrijd verliep niet veel anders.

Omdat beide teams voor de winst wilde gaan, ontstonden een aantal pittige duels. De Weebosch mocht geen punten laten liggen om de koppositie te kunnen behouden en leek vastberaden de punten mee naar huis te nemen. Zij bleken dan ook net wat sterker en de wedstrijd eindigde met 6-8. Ondanks het verlies was Nijnsel tevreden over de geleverde prestatie in deze vierde wedstrijd van de tweede klasse.

Doelpunten: Nicole de Koning, Sandra Verhagen (2x), Myrna Foolen en Susan Witlox (1x).
Aankomende zondag speelt Nijnsel 1 om 11.00 uur tegen ZSV op sportpark Kranenmortel in Deurne.