Afbeelding

25e Rooise Klompenklets

Roois nieuws
 Na de uitstekende reacties op de 24e Rooise Klompenklets eind 2011 is de “kletscommissie” van K.V. de Narrekap vol goede moed aan de slag gegaan om ook op de 25e editie van de Rooise Klompenklets een topprogramma te presenteren.

In het weekeinde van 23, 24 en 25 november a.s. staat alweer de 25e Rooise Klompenklets op het programma. Hoewel geen carnavalesk jubileum, is K.V. de Narrekap er trots op dat de Rooise Klompenklets een echte traditie is geworden binnen Carnaval in Papgat.

In het programma van 2011 was er volop plaats voor nieuwe talenten binnen het tonpraten. Diverse kletsers stonden als debutant op het podium bij Grand Café & Zalencentrum de Beurs.

De 25e editie wordt een feest van herkenning. Uiteraard is Berry Knapen, de huidige Brabantse kampioen present. Maar ook oud-kampioenen zoals Harry Hens en Rob Scheepers zullen met een nieuw kletsverhaal in de ton staan. Het programma wordt gecompleteerd met kletsers die allemaal finalist bij de Brabantse kampioenschappen zijn geweest. Allemaal bekende namen binnen het tonpraten, zoals Ad Vermeulen, Christel van de Dungen, Dirk Couwenberg en uiteraard Frans Bevers. Ook de beste Gelderse kletser Rob van Elst komt weer naar St. Oedenrode. Kortom, met deze kletsers wordt het weer een avond schateren in De Beurs. De aanvangstijd zal 20.00 uur zijn, zaal open om 19.00 uur. Uiteraard zal de Narrekapel van K.V. De Narrekap zorgen voor de muzikale omlijsting.

Op zondag 25 november is er een middagprogramma, aanvangstijd 15.00 uur. Zaal open om 14.00 uur. In samenwerking met Grand Café & Zalencentrum de Beurs wordt er vooraf een smakelijke brunch georganiseerd, totale kosten € 22,50 dit is uiteraard incl. toegangskaart voor de Rooise Klompenklets. Aanvangstijd van de brunch is 12.00 uur.

De voorverkoop zal plaatsvinden bij Grand Café & Zalencentrum de Beurs op zaterdag 6 oktober, aanvang 12.00 uur. Toegangsprijs € 12.50

Na de voorverkoop blijven de kaarten te koop bij Grand Café & Zalencentrum de Beurs.
“Meegebrachte etenswaren zijn niet toegestaan”. “Er zijn diverse hapjes verkrijgbaar”.