Afbeelding

Start verkoop 10 luxe appartementen Koningsvaren

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Sint-Oedenrode - Op zaterdag 15 september houdt Wovesto een informatiebijeenkomst over het nieuwbouwproject Koningsvaren. Iedereen is van harte welkom om zich te laten informeren over dit bijzondere appartementengebouw en over de verkoop. De bijeenkomst is van 12.00 – 15.00 uur in het informatiecentrum aan Kofferen 8 in Sint-Oedenrode.

Wovesto bouwt aan de Zwembadweg in Sint-Oedenrode 38 luxe appartementen voor senioren. Een unieke plek, met park Kienenhoef voor de deur en het gezellige dorpshart van Sint-Oedenrode binnen handbereik. Alles in de buurt om comfortabel wonen mogelijk te maken.
Voor elk wat wils
Koningsvaren telt 16 verschillende appartementen, waarvan 2 penthouses. De appartementen variëren in grootte van 82 m2 tot 151 m2. Ze hebben allemaal een terras of balkon. De prijzen van de appartementen starten vanaf € 239.500 v.o.n. De markante S-vorm geeft het gebouw een optimale bezonning, uitzicht en privacy. Door de grote raampartijen kunt u genieten van een panoramazicht op het groene park Kienenhoef. De appartementen voldoen aan alle moderne eisen. Ze zijn gelijkvloers en drempelvrij. Daarnaast hebben ze vloerverwarming en duurzame installaties. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplek en berging in de ondergrondse parkeerkelder.
Anders ouder worden
Iedereen wil zelfstandig blijven wonen. En dat is precies wat Koningsvaren u biedt. Alle voorzieningen in de buurt en mocht u behoefte hebben aan contact met uw medebewoners, dan kunt u gebruik maken van de twee gezellige ontmoetingsruimten. Hier kunt u afspreken met vrienden of familie. Ook het buitenterras is een heerlijke plek om te genieten van de groene omgeving.
Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in een van de appartementen, kom dan op 15 september naar de informatiebijeenkomst. Op www.projectkoningsvaren.nl leest u meer informatie over het nieuwbouwproject. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met Wovesto op telefoonnummer (0413) 47 69 10.