Zaterdag Open Dag Jeugdnatuurwacht De Populier

Roois nieuws Natuur en Milieu
Op zaterdag 17 september begint het nieuwe seizoen van Jeugdnatuurwacht “De Populier”.
Op die eerste activiteit staat alles in het teken van horen, zien,voelen, proeven en ruiken, dus alle zintuigen komen aan bod. Tijdens de eerste activiteit van het nieuwe seizoen zijn alle nieuwe en al eerder aangemelde natuurwachters van harte welkom, maar ook hun ouders, grootouders en andere belangstellenden.

Vanaf half 10’s morgens is er een ochtendvullend programma waarbij iedereen welkom is in Cultureel centrum “Mariëndael” aan de Laan van Henkenshage. Daar kan iedereen kennismaken met de natuurwacht-activiteiten en met de leiders. Doordat het gebruik van alle zintuigen centraal staat is er niet alleen van alles te zien, maar zijn er ook verrassende dingen te horen, voelen, proeven en ruiken. Dus laat je deze ochtend verrassen door de natuur en snuffel aan de activiteiten van de Jeugdnatuurwacht. De leiders doen hun best om het voor iedereen leuk te maken, zeker ook voor degenen die er vorig jaar al bij waren, dus kom op tijd!

Alle belangstellenden zijn van harte welkom, ook om te ontdekken of het leuk is om zich één zaterdagmorgen per maand in te zetten voor de begeleiding van de natuurwacht-activiteiten.

In verband met de nodige voorbereidingen blijven de deuren dicht tot half 10.
Daarna is iedereen van harte welkom tot ongeveer half 12.
Het lidmaatschap van de JNW kost € 10,= per jaar voor 10 activiteiten, meebrengen in een gesloten envelop met naam of overmaken op bankrekeningnummer 1382.54060 onder vermelding van de naam van het kind.
Heeft u interesse om de leiding te versterken neem dan contact op met het secretariaat, Hein de Koning (0413) 476 029 of kom naar de Open dag.

Voor informatie over deze activiteit kunt u bellen met Henri TEL (06) 29027765 of Carlo (06) 14569830