Afbeelding

Popkoor Novelty ‘On top of the World’

Roois nieuws Kunst en Cultuur
Popkoor Novelty bestaat 25 jaar. Dat wordt gevierd met twee grootste jubileumshows in theater De Blauwe Kei in Veghel.

Op het moment van schrijven wordt er nog volop gewerkt aan het bijna volledig nieuwe repertoire onder leiding van dirigent Peter van Beijnum en regisseur Anja Vos. Het belooft een prachtige show te worden met veel mooie Novelty nummers, afwisselend swingend en ingetogen. Het koor wordt begeleid door hun vaste combo dat speciaal voor deze gelegenheid is uitgebreid met een aantal gastmuzikanten. Een kleurrijke reis door de popmuziek, voor ieder wat wils, het wordt genieten van begin tot eind - voor koor én publiek!

Een feestje vier je niet alleen maar graag ook samen met anderen. Popkoor Novelty heeft hiervoor de samenwerking gezocht met Stichting Kindia uit Son. Het hele jaar door zijn er activiteiten waarvan de opbrengst naar Kindia gaat. Sponsorgelden en ook van elke verkochte toegangskaart gaat € 2,50 rechtstreeks naar Stichting Kindia.
Zondag 16 september organiseren de Kiwanis uit Sint-Oedenrode hun jaarlijkse Klumpkesrace. Ook zij steunen Popkoor Novelty en schenken de volledige opbrengst aan Stichting Kindia. Dat is toch geweldig!
We hopen in december dan ook een behoorlijke bijdrage aan Kindia te kunnen schenken.

De voorstelling ‘On top of the World’ vindt plaats op zaterdag 15 december om 20.15 uur en zondag 16 december om 14.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 15,- voor volwassenen en
€ 10,00 voor kinderen tot en met 12 jaar (inclusief pauzedrankje).
De verkoop van de toegangskaarten loopt via de website van theater De Blauwe Kei in Veghel, aan de theaterkassa of telefonisch via (0413) 34 25 55. Zie voor meer informatie www.popkoornovelty.nl