Op jacht naar de Prins: Tip 3

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
Beste papbuiken en papbuikinnen.

We gaan zachtjes richting het grootste feest der feesten, maar niet zonder een neije Prins en Adjudant, wat voor geweldige goei we ook gehad hebben, er komt tóch wir unne neije !!
En onze Prinskeuzecommissie, die niet weet hoe ze zich in allerlei bochten moet wringen, geeft wederom toch weer een tipje van de sluier
:

Tip 3:

Iets besturen kunnen ze

Nou dat is ze geraden! Ze lopen voorop in het jubileumjaar en als je daar loopt dan moet je inderdaad iets kunnen besturen, vooral zo’n grote groep mensen.
Maar wie weet wat ze nog meer kunnen besturen, misschien wel een grote vrachtwagen, of een vliegtuig, een trein of een bus? Tja, en onze Fred woont niet meer in Papgat, toch? Die werd nogal eens genoemd en die bestuurt het een en ander!
Maar ze kunnen ook ergens in een bestuur zitten, tip 1, weet u nog; ‘Hij komt uit de Raad’…
Met deze tip kunnen we weer veel richtingen in, zelfs de goede!

Beste mensen, wanneer u denkt te weten wie die neije is dan kunt u de oplossing sturen naar de voorzitter van de Prinskeuzecommissie, dat is dit jaar: Jos van Bergeijk, Kruisakker 4, 5491AT Sint-Oedenrode, mailen mag ook: bergeijk.rooi@planet.nl  Als u de eerste bent die ons koppel goed heeft geraden, Prins én Adjudant, dan ontvangt u uit handen van dit koppel een overheerlijke fles Papgatwijn en de eeuwige roem.