Met de KBO naar Het Brabants Orkest

Roois nieuws Human Interest
Op donderdag 4 oktober a.s. is er in het Muziekgebouw Frits Philips in Eindhoven een openbare generale repetitie van Het Brabants Orkest o.l.v. Kees Bakels. Op het programma staan:
Keuris – Capriccio
Beethoven – Ouverture Coriolan
Brahms – Symfonie nr. 3

De repetitie begint om 10.15 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. Deze repetitie is alleen voor groepen toegankelijk. Men dient een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn.

Aansluitend is er van 12.30 tot 13.15 uur een lunchpauzeconcert, waarin de pianiste Anne Queffélec met Het Brabants Orkest het Pianoconcert nr. 22 van Mozart ten gehore brengt. Dit concert is alleen toegankelijk in combinatie met de generale repetitie. Het is wel mogelijk alleen de repetitie bij te wonen.

De kosten voor de generale repetitie bedragen € 2,50 per persoon, de toegangsprijs voor het lunchpauzeconcert is € 2,00 per persoon.

Voor liefhebbers van muziek is dit een mooie gelegenheid om tegen een zeer gering bedrag een kijkje achter de schermen te nemen van een gerenommeerd orkest en van mooie muziek te genieten. Voor deze repetities is dan ook veel belangstelling, de vorige keer waren er meer dan 700 mensen aanwezig.

De KBO stelt mensen daarom graag in de gelegenheid om van dit mooie aanbod gebruik te maken. Belangstellenden kunnen zich vóór 20 september melden bij Theo Schevers, Valstraat 18, telefoon 0413-474127. Mensen uit de kerkdorpen kunnen zich ook opgeven bij de voorzitter van de plaatselijke KBO-afdeling.