Mark van den Akker Timmerwerken: ijzersterk in bouwen

Roois nieuws Op de koffie bij...
Mark van den Akker is een echte vakman. Hij straalt van top tot teen uit dat hij goed werk aflevert. Hij werkt dan ook al jaren in de bouw en weet met iedere klus raad. Sinds vier jaar werkt de Rooienaar voor zichzelf en de zaken lopen voorspoedig. Mark van den Akker Timmerwerken timmert aan de weg.

Na jarenlang voor een baas te hebben gewerkt besloot de bouwvakker om de stap te wagen en zijn eigen bedrijf te starten. Sindsdien laat hij zich als ZZP’er inhuren door bedrijven, maar natuurlijk neemt hij ook zelf klussen aan. Mark werkt in Sint-Oedenrode, maar ook in de verre regio. Vaste contacten weten zijn kwaliteiten op waarde in te schatten en dus wordt de timmerman vaak terug gevraagd wanneer hij ergens werk heeft afgeleverd.

Mark heeft altijd in de timmerwerken gezeten. Een aanbouw, afbouwsystemen, gipswanden of plafonds, niets is hem te dol. Wat steeds vaker voorkomt zijn mooie en strakke overkappingen. Consumenten schreeuwen er om en Mark maakt zijn klanten graag blij. Hij heeft een breed aanbod van verschillende houtsoorten waar de overkapping van kan worden gemaakt. Een voorbeeld daarvan is Douglash hout, een hardhoutsoort. Overkappingen zijn in trek omdat de mensen tegenwoordig eerder in hun eigen huis investeren dan dat ze op zoek gaan naar een nieuwe woning.

Mocht u dus van plan zijn om te gaan verbouwen? Een nieuwe badkamer, een complete schilderbeurt of een prachtige aanbouw. Als u Mark van den Akker Timmerwerken inschakelt, weet u zeker dat alles in orde komt. Vraag een vrijblijvende offerte aan via www.vandenakkertimmerwerken.nl