Afbeelding

Happy Garden viert tienjarig bestaan in maand september

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
In 2002 twee namen Li-Lai en Piao-Qin een Chinees restaurant in Sint-Oedenrode over. Eerder runden ze een Chinese eetgelegenheid in Beek en Donk. Deze maand bestaat Happy Garden tien jaar en dat wil het restaurant graag vieren met haar klanten. Er zijn volop smaakvolle en interessante aanbiedingen bedacht.

De twee eigenaren zijn helemaal ingeburgerd in Sint-Oedenrode. “Sint-Oedenrode is ons altijd heel goed bevallen”, zegt Li-Lai. “De mensen zijn hier altijd heel erg vriendelijk, nog vriendelijker dan in Beek en Donk. We zien ook vaak dezelfde mensen terug. Dat is leuk en zo kennen we veel inwoners van Rooi.”

Vroeger kwamen de restaurantbezoekers vooral proeven van de traditionele gerechten zoals Babi-Pangang of Fu Yong Hai. Die tijden zijn voorbij volgens Li-Lai. “Steeds meer mensen kiezen voor de speciale gerechten op de kaart. We laten ze graag onze specialiteiten proeven, zoals de tongfilet, de gamba’s en de verse vruchtensaus. Ook Japans eten is erg in, zoals Sushi, Tepanyaki, Tembula en miso soep.” Happy Garden speelt daar goed op in. Tegenwoordig staat de vrijdagavond in het teken van Japans eten. Gasten kunnen dan onbeperkt Japans eten voor 22,50 euro.

De maand september staat bol van goede acties. Normaal kost een lopend buffet op zaterdag 19,80 en op zondag 21,80. Dat bestaat dan uit wokken en buffet (2,5 uur) incl. drinken. Deze gehele maand is het lopend buffet twee euro per persoon extra goedkoper. Op a la carte of menu's zit zelfs 20% korting. Voor mensen die hun maaltijd af komen halen, doet Happy Garden er gratis kroepoek bij. Kortom, allemaal goede redenen om eens lekker te gaan eten bij Happy Garden. Wanneer iemand wil komen eten op vrijdag ligt er het verzoek om tijdig te reserveren.


Monseigneur Bekkersplein 8, 5491 EB Sint-Oedenrode, tel. nr: 0413 477028