Afbeelding

Dansseizoen van start met Open Huis bij danscentrum Cultura

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Op tv komen de laatste jaren de meest uiteenlopende dansprogramma’s voorbij. De nieuwste variant is Strictly Come Dancing op Nederland 1. Een bijzonder populair programma. Hoe zou dat komen? Nou, omdat dansen populair is. Jong en oud heeft weer zin om de dansvloer op te gaan en meldt zich resoluut aan bij een dansschool. Dat merkt ook danscentrum Cultura uit Sint-Oedenrode.

Aanstaande zondag opent zij het dansseizoen met een spetterend Open Huis. Het wordt een hele bijzondere Open Huis. Er zal van alles gebeuren op het gebied van dans, maar er wordt ook live muziek gemaakt. Altijd goed voor de sfeer. Niet alleen de dansvloer zal het middelpunt zijn van de vele workshops. Nee, zalencentrum De Vriendschap betrekt het hele gebouw en het terras bij de presentaties. Vooral de dansarena buiten – een mooie dansvloer met een terras eromheen – en de opgeknapte binnentuin zullen veel bekijks trekken. Dat is ook de bedoeling, want danscentrum Cultura wil iedereen warm maken om te gaan dansen. Buiten op het terras treedt eigenaar Paul de Corte op met zangeres Eefje.

Net als vorig jaar bestaat de dag uit een middag- en een avondprogramma. Van 15.00 tot 18.00 uur is ook iedereen welkom, maar dan ligt de focus vooral veel op de jeugd. ’s Avonds is er een aanbod in verschillende workshops van 19.00 tot 23.00 uur. Zomaar een greep uit de vele mogelijkheden waar mensen zich voor in kunnen schrijven; showdans, kidsswing, workshops Zumba en Salsa, ballroom-latin en populaire dansen voor op bruiloften, zoals de Foxtrot en de Cha Cha Cha. En wat dacht u van de cursus Only4U, speciaal voor singles en alleengaanden zonder danspartner. Kortom, over alle soort dansen voor elke leeftijdscategorie is informatie te verkrijgen tijdens het Open Huis van danscentrum Cultura. Professionele danstrainers staan klaar om de kneepjes van het vak te leren. Tijdens die dag kan iedereen zich inschrijven voor het nieuwe dansseizoen, proeflessen zijn mogelijk. Ook inschrijven via de website is mogelijk. Ga snel naar www.danscentrumcultura.nl

Open Huis danscentrum Cultura, zondag 9 september 15-18 uur en 19-23 uur. De Vriendschap in Boskant (Sint-Oedenrode)