De zuidelijke politiekorpsen zoeken nieuw 'blauw'

Roois nieuws 112 berichten
De zuidelijke politiekorpsen zoeken nieuw 'blauw'. Op vrijdag 14 september a.s. opent de Politieacademie in Eindhoven haar deuren tijdens een Informatiedag. Hiervoor kunnen 300 jongeren zich aanmelden die zich willen oriënteren op een baan met mbo-opleiding bij de Politie.

Het programma duurt een hele dag. De kandidaten worden voorgelicht terwijl de academie gewoon in bedrijf is. Een dag om te ervaren wat het betekent om agent te zijn. Er zijn presentaties met schietoefeningen en in de praktijkstraat worden er rollenspellen uitgevoerd.

De zuidelijke 6 korpsen: Midden en West Brabant, Brabant-Noord, Brabant Zuid-Oost, Zeeland, Limburg-Noord en -Zuid hebben voor volgend jaar vacatures voor de verschillende niveaus (surveillant tot politiekundige bachelor).

Ben je 17 jaar en ouder, beschik je over een sterke persoonlijkheid, heb je de juiste mentaliteit en zoek je een baan met uitdaging? Dan is de Politie op zoek naar jou. Bezoek de Informatiedag of de Politie ook echt iets voor jou is. Aanmelden kan via www.kombijdepolitie.nl .