Op jacht naar de Prins; tip 2

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
Beste papbuiken en papbuikinnen,

Het is weer rustig in Papgat, de markt ziet er weer picobello uit, klaar voor het Grootse Feest !!
Maar het is nog niet zover, eerst zullen we er met z’n allen nog achter moeten komen wie de kar gaat trekken in dit speciale jaar.
Onze Prinskeuzecommissie geeft wederom een tipje van de sluier:

TIP 2
Het is een feestjaar

Nou lieve mensen, als dat geen goeie tip is, tjongejonge, ja natuurlijk is het een feestjaar, Papgat bestaat komend seizoen 55 jaar !!!
Maar het kan natuurlijk ook zijn, dat onze ‘neije’ ook een jubileum heeft te vieren, bij zijn baas misschien, of thuis, een 12 ½ jarig Huwelijk, of een 25 jarig Huwelijk, en wie weet, een oudere Papbuik met een 55-jarig Huwelijk, en dan zullen ze er misschien meteen maar 5 hebben genomen, een voor de zaterdag, een voor de zondag…….etc. want dan heb je 5 Prinsen en 5 Adjudanten, en dat is ook weer 55……..allemaal flauwekul natuurlijk, maar we weten inmiddels dat die Prinskeuzecommissies er ooit vreemde tips op na houden, tips met vreemde bedoelingen.
Misschien heeft iemand van de kinderen van de neije iets te vieren waardoor het een speciaal feestjaar extra is? Het zou zomaar eens kunnen zijn dat u nu denkt, heeey, dan moet het Harry zijn, die wordt opa komend seizoen, of Jan, die krijgt een schoonzoon, of een andere Jan, want zijn vader was de eerste Papgat Prins !

Als u nu al denkt te weten wie die neije is, dan kunt u de oplossing sturen naar de voorzitter van de Prinskeuzecommissie, en dat is dit jaar: Jos van Bergeijk, Kruisakker 4, 5491AT Sint-Oedenrode, mailen mag ook: bergeijk.rooi@planet.nl
En als u de eerste bent die ons koppel goed heeft geraden, Prins én Adjudant, dan ontvangt u uit handen van dit koppel een overheerlijke fles Papgatwijn en de eeuwige roem.

En nogmaals aan alle Papbuiken en aan alle Jagers van Papgat, zet ‘m op en zorg samen voor het geweldige spel met veel plezier en leut, maar let wel op in het verkeer en langs de snelwegen !!