Wat je als ondernemer kunt doen op je werkdag

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Op 30 augustus jongstleden wordt MijnAdministratieGeregeld geïntroduceerd: een vernieuwend totaalconcept dat MKB-ondernemers verlost van de steeds terugkerende ‘doorn in het oog’: de administratie. Willem Timmers van Bekkers Adviesbureau raadt ondernemers aan om met het product kennis te maken. “Het scheelt je ontzettend veel tijd, tijd die je beter kunt gebruiken voor zaken waar je goed in bent”, aldus Willem.

MijnAdministratieGeregeld is een all-in oplossing met geautomatiseerde verwerking van de (salaris)administratie, de jaarrekening en de belastingaangiften. Willem: “De verwerking gebeurt volledig online, maar wordt tevens proactief door ons begeleid. We zorgen ervoor dat we regelmatig persoonlijk contact hebben. De ondernemer betaalt een vast bedrag per maand, dus facturatie op uurbasis is verleden tijd. In de wereld van de administratieve dienstverlening is dit een flinke verandering.”

Het concept
Het concept is eenvoudig: de ondernemer mailt de facturen, de rest wordt volledig verzorgd door MijnAdministratieGeregeld. De administratie wordt verwerkt, rapportages worden opgesteld en de fiscale aangiften worden verzorgd. Via een online dashboard heeft de ondernemer 24/7 inzicht in zijn financiën. Alle facturen zijn in een pdf op scherm op te roepen. Er wordt dus direct een digitaal archief gecreëerd. Daarnaast krijgt de ondernemer een persoonlijk adviseur, waar hij met vragen terecht kan. Willem is zo’n adviseur. “MijnAdministratieGeregeld onderscheidt zich van andere administratieconcepten door een unieke combinatie van administratieve ontzorging en verregaande persoonlijke begeleiding en advisering”, weet hij als geen ander.

De prijs
Door gebruik te maken van geavanceerde online software werkt MijnAdministratieGeregeld efficiënt. Het concept kan hierdoor tegen scherpe tarieven worden aangeboden. Op de website www.mijnadministratiegeregeld.nl kan de ondernemer aan de hand van een keuzemenu direct zien wat de vaste maandelijkse kosten zijn. Volgens Willem zijn ondernemers daar erg enthousiast over.
“Met MijnAdministratieGeregeld bieden we gemak en transparantie voor de ondernemer die zich het liefst met z’n eigen vak bezighoudt”, zegt de adviseur, die samen met een team van collega-adviseurs klaar staat om alles perfect te begeleiden.