Online films Dagje GPS Market Garden gereed

Roois nieuws Regionieuws
RecreatieTeam Vlagheide (DagjeGPS.nl) heeft een aantal buurtbewoners van Vlagheide geïnterviewd die allemaal zelf de Tweede Wereldoorlog hebben meegemaakt. Deelnemers aan de route hebben nu online toegang tot exclusieve videofragmenten die onderweg op eigen mobiele telefoon of tablet bekeken kunnen worden.

Het thema Market Garden is blijkbaar aardig populair in het gebied Vlagheide. Naast de wandelroute die deze week gepresenteerd wordt door de heemkundekringen en het Airbornecomité Eerde heeft RecreatieTeam Vlagheide een eigen unieke route met GPS en online videoverhalen die met respect worden verteld door buurtbewoners van Eerde.
Tijdens deze bijzondere GPS-route met diverse locaties als startplaats bezoekt de deelnemer verschillende historische plekken gerelateerd aan de gebeurtenissen tijdens de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog in Zuid-Nederland.
Om meer beleving te geven aan de wandel- of fietsroute heeft het RecreatieTeam zelf unieke video-opnames gemaakt, waarin de buurtbewoners Piet Vissers, Harrie van Dijk, Harrie van Berkel en Frans van Berkel vertellen wat zij zich van die tijd kunnen herinneren. Voor hun respectvolle medewerking hebben zij van het team een bedankje ontvangen en een eigen dvd met daarop alle fragmenten.

Reserveren van dit unieke Dagje GPS Market Garden kan alleen via de website www.DagjeGPS.nl  of via telefoonnummer: 0877-848408