Wijkvereniging Eerschot begint ook weer met activiteiten

Roois nieuws Kunst en Cultuur
De kinderen zijn weer naar school. Voor de meeste van ons zit de vakantie er al weer op, ook het bestuur van de wijkvereniging heeft zijn activiteiten weer op gepakt.

Wij starten dit seizoen op vrijdag 31 augustus met het kaarten. Om half 8 staat de koffie en thee in Meerschot al klaar en kan er worden ingeschreven voor het nieuwe seizoen, zodat wij om 20.00 uur kunnen starten met jokeren in rikken. De slager gaat zijn vleespakketten ook weer inpakken, zodat na afloop iedereen met een vleesprijs naar huis gaat.

Ook is er weer een loterij. Zondag 2 september wordt de fietstocht gefietst, die op 3 juni is verregend. Dit keer zijn er geen soep en broodjes, maar hebben wij bij de tocht opdrachten gemaakt. Je kunt tussen 13,00 en 13,30 uur vertrekken bij Meerschot. Leden zijn gratis voor introducees vragen wij een bijdrage van €1.50.

Op woensdag 5 september kunnen ook onze kieners weer van start. Wil je graag een gokje wagen de bingomachine begint om 20.00 uur te draaien. Vanaf 19.15 uur is de zaal van Meerschot open. Valt het geluk niet op de bingo kaart, dan kun je ook met de loterij meedoen.