Afbeelding

CDA kijkt rond in Sint-Oedenrode

Roois nieuws Politiek Meierijstad
Sint-Oedenrode - Ook het CDA voert campagne. Vandaag is een flinke delegatie in Noord-Brabant neergestreken met onder andere minister Leers en oud-minister Braks. Vanmorgen brachten ze een bezoek aan Sint-Oedenrode.

Om negen uur vanochtend werd de delegatie ontvangen in Campus Fioretti. Daar luisterden de politici aandachtig naar de ondernemers die er aanwezig waren. Het Starterscollectief en de gemeente werden geprezen om het prachtige initiatief. Na het samenzijn in de voormalige school vertok het gezelschap naar de Dommelrodeschool en dagopvang De Verbinding. Het concept, een school en kinderopvang in één, is vorige week van start gegaan. Dat was dus wel een bezoek waard.

Via het gemeentehuis beeindigden de CDA'ers het bezoek aan Rooi op de traditionele kermis, een puur Rooise aangelegenheid. Oud minister Braks durfde het aan om in de botsauto's plaats te nemen. Net als burgemeester Maas en de burgemeester van Schijndel. Er werd gebotst en gelachen, maar de bus moest weer verder. Kijk hier voor meer foto's >>

Lees woensdag meer in DMRK
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding