Koffieconcert Cohda-KREK in Damiaancentrum

Roois nieuws Kunst en Cultuur
De dialectgroep Cohda-KREK uit Dinther geeft een bijzonder koffieconcert in het Damiaancentrum op zondag 23 september, van 11.00 tot 13.00 uur. De entreeprijs is namelijk (minstens) 1 pak koffie. De hele opbrengst komt ten goede aan het koffieproject van het Damiaancentrum, dat pakken koffie inzamelt voor de voedselbank.

Cohda-KREK , winnaar van de dialectpenning bij het dialectfestival van Lieshout in 2012, brengt in een gezellig optreden allerhande Meierijse dialectliedjes, van meezingers tot luister-teksten. Gezelligheid is ook een handelsmerk van Cohda-KREK.
Deze keer zet de groep zich belangeloos in voor het koffieproject van het Damiaancentrum, waarbij pakken koffie worden ingezameld. De voedselbanken kunnen steeds moeilijker aan hun producten komen en koffie is daarvan een duidelijk voorbeeld. Het Damiaancentrum wil hierbij helpen en heeft intussen meer dan 1000 pakken koffie verzameld.
Met dit gezellige koffieconcert wil het Damiaancentrum het streefaantal van 1600 pakken zo dicht mogelijk benaderen. Zondag 23 september, van 11.00 tot 13.00 uur.