Afbeelding

Opening van ’t nieuwe Straotje

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Nadat Wendy en Willem 29 juli afscheid hebben genomen van café ’t Straotje in de Kerkstraat is de deur tijdelijk op slot gegaan. Wat gebeurt daar achter en wat zijn de plannen voor ’t nieuwe Straotje? Lees hier alvast een tipje van de sluier.
Een verbouwing is gaande, dat is de meeste (nieuwsgierige) mensen uit Rooi niet ontgaan. Hier en daar een likje verf en een ingrijpende verandering achter de bar. Daarbij zal de charme van een echt oud bruin café deels verloren gaan, maar daarvoor in ruil krijgen we een kroeg met een meer moderne, hippe uitstraling.

Bij een nieuwe start hoort meestal ook een andere aanpak. Dat geldt ook voor ’t Straotje. De kroeg zal over het algemeen van vrijdag tot en met zondag (en feestdagen) geopend zijn. Daarbij zijn de openingstijden variabel. Deze worden afhankelijk van de activiteiten die tijdens een bepaald weekend plaatsvinden. Denk daarbij aan de biljartwedstrijden en internationale voetbalwedstrijden die uitgezonden gaan worden.

Het meeste personeel van ’t Straotje is reeds bekend. Daarbij worden Nickey Ikelaer en Kevin van Erp bedrijfsleiders, met Marco Quivooij als uitbater. Deze is na ongeveer 4 jaar weer terug op zijn plekje, maar blijft veelal achter de schermen. Ook komt er veel meer wisseling in DJ’s, waarbij op zaterdag ’t Straotje echt een feestcafé wil worden.

De kroeg heeft gekozen voor een nieuw logo. Deze zal onder andere te vinden zijn op de tevens nieuwe bedrijfskleding, gesponsord door Switch Fashion. De meeste activiteiten zullen gepromoot worden via social media (Facebook en Twitter).

De opening zal aankomend weekend plaatsvinden. Op vrijdag is er voor genodigden een officiële receptie tot 20.00 uur. Daarna en de rest van het weekend zijn er diverse acties op touw gezet. Nieuwsgierig geworden? Kom dan dit weekend één van de lekkere borreltjes testen in café ’t Straotje!