Afbeelding

Workshop Visagie KBO ging voor schoonheid

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Sint-Oedenrode - Een gezellig groepje dames kwam 4 juli af op de workshop Visagie. Een schoonheids oefening met een mooi resultaat dat werd gegeven door Jose van Boxmeer van de Rooise Salon en Birgit Hermsen (zelfstandig make-up specialiste en adviseur).

Bij binnenkomst in de speciaal ingerichte ruimte zag het er al heel mooi uit met een tiental spiegels, diverse make-up brochures, posters en een gevarieerd pakket aan artikelen. De dames gaven op een persoonlijke manier voorlichting over wat wel en beter niet kan. Om een goed begin te maken dien je de huid goed te reinigen, met vocht in te brengen en vervolgens goed te voeden. Verder werden er tips gegeven om een make-up te gebruiken die qua samenstelling en kleur goed bij een type huid past. Ook leerden de dames hoe je de ogen goed kan opmaken. En wel alles zodanig dat dit alles een natuurlijke indruk geeft en dat je er toch net weer anders uitziet dan je dagelijkse uitstraling.

De dames werden er steeds enthousiaster door en wilden ook nog even ‘proeven’ van de nieuwe lijn van natuurvriendelijke producten die goed aansluiten bij de tijdgeest van vandaag. Over de voorlichting en het resultaat waren de dames zeer tevreden. Er werden over en weer dan ook de nodige complimenten aan elkaar gegeven.