Auto raakte 1-jarige jongen

Roois nieuws 112 berichten
Sint - Oedenrode - Uit onderzoek is gebleken dat zaterdag 30 juni jl. het 1-jarig jongetje en de auto elkaar geraakt hebben.
Die conclusie wordt getrokken door het team wat deze aanrijding behandelt. Het team wil benadrukken dat de auto niet over de peuter heen is gereden. De conclusie en de bevindingen worden in een proces-verbaal verwerkt waarna de officier van justitie op basis hiervan een beslissing neemt.

Het 1-jarige peutertje is die zaterdagochtend bij het tragisch ongeval in de Hertog Hendrikstraat om het leven gekomen. Het kind werd door zijn vader in een fietsstoeltje gezet, waarna de fiets door onbekende oorzaak omviel. Het jongetje viel en zo als nu blijkt hebben het kindje en de auto elkaar nog geraakt. Het ongeval had een diepe impact in de gemeenschap onder andere doordat veel mensen getuige waren van het incident. In verband met deze impact zullen er verder geen mededelingen gedaan worden en zal dit voorlopig de laatste informatie zijn die door de politie verspreid wordt.