Afscheid André van de Warenburg

Roois nieuws Onderwijs / Sint-Oedenrode
Op 22 juni j.l. heeft SKOSO afscheid genomen van André van de Warenburg.
Van 1990 tot 2006 is André directeur van basisschool Sint-Petrus in Olland geweest. Vanaf 2006 is hij aangesteld als stafmedewerker op het bestuurs-kantoor van SKOSO, Stichting voor Katholiek Onderwijs in Sint-Oedenrode.

Hij was belast met de portefeuille Materiële Zaken, en heeft de taken van preventiemedewerker en arbocoördinator op zich genomen. Voor de Dommelgroep, een samenwerkingsverband van een vijftal besturen in de regio, is hij sinds 2008 werkzaam geweest als ambtelijk secretaris.

Tijdens een drukbezochte receptie hebben relaties, collega’s van de scholen en het stafpersoneel op een gezellige manier afscheid van André genomen.

Voorlopig blijft André als vrijwilliger verbonden met SKOSO en daarmee met het onderwijs. André is namens het onderwijs afgevaardigd bij het PBO (Programma Bepalend Orgaan van TV Meierij). Hij blijft meewerken aan het jaarlijks terugkerend onderhoud aan de beamers in de klaslokalen. Ook blijft hij zich als vrijwilliger inzetten voor het jaarlijks terugkerend project “Koster Brock”. We kennen André dan ook niet voor niets als een sociale man met een groot onderwijshart.

We wensen André, samen met zijn gezin, een fantastische toekomst in een goede gezondheid.