Afbeelding

Korte zomerstop jeugdactiviteiten Salus Jongerenwerk

Roois nieuws Nieuws / Sint-Oedenrode
Woensdag 4 juli vindt de laatste Meidenplaza activiteit plaats. Dan gaan de meidenwerkers samen met de meiden zomers picknicken in het kasteelpark en zijn er allerlei leuke doeactiviteiten voor hen georganiseerd. Meidenplaza opent haar deuren weer op woensdagmiddag 15 augustus voor meiden van 11 t/m 15 jaar. Samen met de meidenwerkers kunnen de meiden dan T-shirts beschilderen en opfleuren met kraaltjes en kunstzinnig knipwerk.

Ook het algemene jongerenwerk blijft na de zomervakantie in zomerse sferen. Beweging wordt hét thema voor het nieuwe schooljaar.
Zo kunnen jongeren zich opgeven voor een kanotocht over de Dommel op zaterdagmorgen 18 augustus of zich middels een 6-kamp klaarstomen voor een komende survivaltocht. Talentontwikkeling krijgt naast voorlichting ook wederom een bijzondere plaats in het jongerencentrum. Het is maar wát belangrijk dat jongeren ontdekken waar zij allemaal goed in kunnen zijn. Deelnemen aan het muziekpodium of het maken van een gigantisch kunstwerk, het repareren van je fiets onder begeleiding van een fietsenmaker, horen bij de mogelijkheden die Salus Jongerenwerk ook direct ná de zomerstop te bieden heeft.

Salus Jongerenwerk wenst alle jongeren én hun ouders/verzorgers een fantastische, zorgeloze zomervakantie toe!