Afbeelding

Durft U de uitdaging aan?

Roois nieuws Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode
Dat vraagt de organisatie van de verkiezing aan de ondernemers gevestigd in Rooi. De laatste 3 weken heeft U kunnen lezen wat de vorige winnaars, Erik van Aarle, Arie van Liempd en Alexander Bekkers, opgestoken hebben van hun uitverkiezing en wat ze er mee gedaan hebben. Het blijkt dat ze meer op de voorgrond zijn gaan treden en de positief kritische manier waarop ze benaderd zijn op prijs hebben gesteld en daar hun voordeel mee gedaan hebben. Uiteraard hebben ze tijdens en na de verkiezingsstrijd veel publiciteit gekregen en daarmee hun naamsbekendheid aanzienlijk vergroot.

De eerste aanmeldingen van kandidaten zijn nu binnen en ze zijn uitgenodigd om de organisatie van nadere informatie te voorzien, waarna ze door twee studenten en een lid van de organisatie bezocht worden. Hierbij wordt dieper ingegaan op hoe ze hun onderneming aansturen, welke elementen van hun onderneming onderscheidend zijn en waar nog verbetering plaats zou kunnen vinden. De omvang van de onderneming maakt niet uit en kandidaten kunnen zowel uit de groot- en detailhandel, industrie, dienstverlening en agrarische sector komen. De enige voorwaarde is dat de onderneming zelf in Sint-Oedenrode gevestigd is. Ook anderen, die denken dat een ondernemer aan de verkiezing mee zou moeten doen, kan die ondernemer aanmelden, graag zelfs. Het blijkt uit het verleden dat veel ondernemers net dat zetje in de rug nodig hebben.

Het aanmeldingsformulier en alle overige informatie, met de ervaringen van de vorige winnaars, kunt U vinden op de website www.rovjlions.nl  (rovj staat voor Rooise Ondernemer van het Jaar)