Rooi Events sluit af met finale op groot scherm

Roois nieuws Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode
Hoewel het Nederlands Elftal niet mee wilde werken aan een vervolg in het toernooi was het EK event op de Rooise Markt een groot succes. Daarom gaat Rooi Events zorgen voor een heerlijke kers op de taart. De negen verantwoordelijke horecaondernemers stropen de mouwen nogmaals op, bouwen de Markt om tot buitenbioscoop en zenden de finale van het EK uit. Op een iets kleiner scherm dan voorheen, maar nog steeds groot genoeg om het goed te kunnen zien.

Dat past perfect in het plaatje van die dag. Het centrum staat namelijk bol van de activiteiten. De Ronde van Rooi vindt plaats en ook de bromvliegers passeren de revue. Vanaf 17.00 uur is het tijd om de EK sfeer nogmaals op te snuiven. Een DJ zorgt dan alvast voor een aangename sfeer. Vanaf 20.45 uur wordt de finale uitgezonden. Nederland staat dan wel niet op het veld, maar iedereen wil toch de finale zien?!!? Kies je favoriet en schreeuw deze naar de titel. Na de wedstrijd gaat de muziek door tot 12.00 uur, dus dat wordt een groot feest!

Via deze weg wil Rooi Events al haar sponsoren hartelijk bedanken voor het gegeven vertrouwen. Zonder hen was dit evenement nooit gelukt.