Afbeelding

LepKpeL viert haar 4 jarig bestaan

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
Alweer vier jaar is het geleden dat een groepje enthousiaste mensen spontaan besloot een muziekkapel op te richten. De uit zestien leden bestaande kapel blaast sinds die tijd nog steeds met veel plezier een vrolijke noot.

“Vrijheid blijheid “ staat bij ons hoog in het vaandel, maar de repetitie avond op de maandagavond van 20.15 uur tot 22.15 uur wordt steeds trouw bezocht. Deze avond wordt gezien als een ontspannende avond, en iedereen blijft na de repetitie dan ook nog gezellig nakletsen in Grand cafe “de Vriendschap” alwaar deze repetitie avond plaats vindt. Ons repertoire is voor het grootste gedeelte gericht op het carnavalsgebeuren.

Elk jaar vindt de laatste repetitie plaats in de vorm van een terrasconcert om o.a. de uitbaters Dennis en Paul te bedanken voor het ter beschikking stellen van de oefenruimte. Ook dit jaar staat deze weer gepland en wel op maandagavond 25 juni a.s. vanaf 20.30 uur op het terras van Grand cafe “de Vriendschap” in Boskant. Kom ook gezellig naar ons luisteren en wie weet lijkt het je iets om gezellig in onze LepKpel mee te komen spelen. Iedereen is van harte welkom.