Rooise starters steunen Picknick met een Klik

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Op woensdag 19 september vindt voor de eerste keer het event Picknick met een Klik plaats. Tijdens een inspirerende picknick in de natuur krijgen 18 startende ondernemers de kans om uit te vinden met welke gevestigde ondernemer er een klik ontstaat. Ook Rooise ondernemers zijn er bij betrokken.

Het idee van Picknick met een Klik is als volgt: via de website www.picknickmeteenklik.nl  kunnen startende ondernemers (maximaal drie jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer) zich tot 10 juli inschrijven voor het event. Door het beantwoorden van een aantal vragen maken zij kans op een picknicksessie met vooraanstaande ondernemers.

Na afloop van de picknick maken inspirator en starter een vervolgafspraak. “Het is de bedoeling dat er tijdens de picknick een klik ontstaat. Hoe deze klik verder vorm krijgt mogen inspirator en starter zelf invullen. Dat kan zijn in de vorm van een uurtje per maand bijpraten tot meedenken over een plan. Ik geloof dat dé klik de basis is voor een succesvolle samenwerking”, vertelt de enthousiaste organisator Rachel van de Greef.