Afbeelding

Goochelact, dans en zang in centrum Sint-Oedenrode

Roois nieuws Kunst en Cultuur
Komend weekend is er veel te beleven in het centrum van Sint-Oedenrode. Stichting Rooi Promotie heeft een aantal leuke en diverse acts weten te strikken. Goochelaar Magic Mike treedt op, de Berkenhofzangers komen zingen en ook Dansschool van Kasteren geeft op het Kerkplein een spetterend optreden.
 
Op vrijdagavond 1 juni van 19.00 tot 21.00 uur loopt goochelaar Magic Mike door het dorp om mensen te verbazen met zijn trucs. Op jonge leeftijd leerde hij van een goochelaar enkele trucs en daarna was hij gegrepen door het goochelvirus. Deze passie bracht hem tot de Nieuwe Uri Geller Show en ook bij Omroep Brabant mocht hij zijn talent laten zien. Kaarten, munten en touwen zijn onderdeel van zijn routines en zelfs horloges zijn niet veilig wanneer Magic Mike in de buurt is. Kom aanstaande vrijdag winkelen tijdens de koopavond en laat hem u verbazen en verrassen met zijn vingervlugheid. In dezelfde tijd treden de Berkenhofzangers op, op het Kerkplein.

Een dag later geven Neeltje van Kasteren en al haar dansers een spetterend optreden op het Kerkplein. Ze hebben weken geoefend en het resultaat is uiterst verrassend en prachtig om te zien. Ze treden op vanaf 15.00 uur!
Kom dus op vrijdag en zaterdag gezellig een kijkje nemen in het centrum van Sint-Oedenrode. Meer informatie over de Zomerevenementen: tel. 0413-472241 of mail naar zomerevenementen@gmail.com