Afbeelding

De Zevensprong 2012: striphelden gezocht!

Roois nieuws Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode
Over een maandje is het zover… op dinsdag 3 juli start de 26e editie van de Zevensprong, de Rooise kindervakantieweek voor alle kinderen uit groep 3 en 4 van het basis- en speciaal onderwijs. De kerngroep is al sinds september vorig jaar druk bezig met het organiseren van deze week. De voorbereidingen zijn nagenoeg klaar, de laatste puntjes worden de komende weken nog op de i gezet. Alles wordt uit de kast gehaald zodat de ruim 300 kinderen en 50 vrijwilligers kunnen genieten van een spetterende week!

Thema
Het thema van de 26e Zevensprong is Striphelden gezocht. Tijdens de spectaculaire opening zullen er verschillende striphelden in het echt te bewonderen zijn, daarna zullen de kinderen in groepjes met namen als de Donald Ducks, Flinstones, Harry Potters, Jimmy Neutrons, Phineas & Ferbs, Wicky de Vikings, Rescue Rangers zich van hun beste kant laten zien tijdens alle activiteiten.

Vrijwilligers en sponsors
De kerngroep is erg verheugd dat ruim voldoende enthousiaste vrijwilligers zich hebben aangemeld! Ook is het fantastisch dat de stichting opnieuw kan rekenen op financiële steun van onze sponsors! Voorzitter Martin van Hastenberg: “Wij willen al onze trouwe sponsors bedanken voor hun steun. Het is fantastisch dat zij ondanks de ongunstige economische situatie de Zevensprong een warm hart toedragen!”

Laatste voorbereidingen
In deze laatste weken voor de Zevensprong legt de kerngroep de laatste hand aan de voorbereiding van de leuke knutselactiviteiten. Het levend ganzenbord wordt voor de laatste keer nagelopen en ook de spectaculaire feestmiddag met bingo wordt verder voorbereid. De programmaboekjes voor de kinderen liggen bij de drukker en zullen half juni op school worden uitgedeeld. Ook de vrijwilligers krijgen binnenkort instructies tijdens de speciale vrijwilligersvergadering. Kortom; iedereen is er bijna klaar voor om er een geweldig mooie week van te gaan maken!
Gedurende de week is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Ook kunt u de Zevensprong volgen via Twitter @zevensprongROOI of www.zeven-sprong.nl .