Afbeelding

Afsluitingsfeest voor leden van vv Boskant

Roois nieuws Sport
Nog één “karwei” staat er voor de seniorenleden van vv Boskant op het programma: het afsluitingsfeest. Daarna kan voetballend Boskant op vakantie.

Je mag het de laatste loodjes noemen. Klopt, maar zeker niet de meest onplezierige! Vrijdag 1 juni aanstaande sluit de jeugd haar competitie af met het intussen traditionele treffen met de ouders. Om 18.30 uur bijten de F, E en D2 pupillen de spits af; vanaf 19.30 uur betreden de D1 pupillen en de C-junioren het strijdperk en om 20.30 uur is het de beurt aan de B en A-junioren. Vanzelfsprekend is er na de wedstrijden volop ruimte voor de 3e helft. DJ Rens zorgt voor de muzikale omlijsting.
Eén dag later is het de beurt aan de senioren leden met hun partner. Op een geheel andere manier wordt de competitie 2011-2012 afgesloten. Door het 6e elftal is aan het afsluitingsfeest het thema “EK-bal” meegegeven. Dè gelegenheid om de oranje outfit en meezingers aan een laatste test te onderwerpen. In verband met het oefenduel dat het Nederlandse team speelt tegen Noord-Ierland is de aftrap van het afsluitingsfeest om 19.45 uur.
Meer info vindt u op de v.v. Boskant site: www.vvBoskant.nl