Eetpunt Boskant geopend na geslaagd experiment

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Gezien de vele positieve reacties bij het experiment op 10 mei gaat het Eetpunt Boskant op vrijdag 8 juni vanaf 12.00 uur daadwerkelijk van start.

Via de enquête bleek dat een veertigtal senioren graag wil deelnemen. Uit de voorkeurdagen was vrijdag de eerste keuze. De deelnemers moeten zich voor deze dag wel van tevoren aanmelden, zodat de medewerkers van Zorgcentrum Odendael, die de maaltijd verzorgen, tijdig de benodigde maatregelen kunnen nemen.

Wij vragen dan ook om u voor 1 juni aan te melden, via de inschrijfstrook. Bij Toon Hageman Populierenlaan 14. Telnr: 474084 of a.h.j.hageman@ hetnet .nl. Voor belangstellenden die zich nog niet hebben gemeld en dus geen inschrijfstrook hebben, geen nood, meld u zich dan toch even aan.
Wat het diner betreft: Vermeld uw voorkeur. Vlees of vis .Ook als voor u een bepaald dieet van toepassing is. De prijs van € 6.55, kan alleen zo laag gehouden worden, omdat het geheel verzorgd wordt door vrijwilligers. Hopende dat wij ook van uw diensten, indien nodig, gebruik kunnen maken.
Vele handen maken het werk draaglijk. Hebt u problemen met het vervoer dan kunt u dit doorgeven aan Hr. Harrie Konings 475082. Wij hopen u op 8 juni te mogen begroeten. U ontvangt dan ook informatie over het vervolg.