Afbeelding

Wovesto informeert relaties digitaal

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Dit jaar ontvangen relaties en samenwerkingspartners van Wovesto voor het eerst een digitaal jaarverslag. Op een speciale website legt Wovesto verantwoording af over haar activiteiten uit 2011. Deze week ontvangen alle samenwerkingspartners een e-mail met daarin de link: http://jaarverslag.wovesto.nl . Huurders ontvingen vorige week al een brief met daarin de link.

Samen werken aan beter wonen
De titel van het jaarverslag, ‘Samen werken aan beter wonen’, vat samen wat voor Wovesto het centrale thema was in 2011. Op verschillende onderdelen werkten we samen met onze belanghouders. Of dat nu ging om de gemeente, maatschappelijke partners, aannemers of onze klanten, we verloren het gezamenlijke doel nooit uit het oog: kwalitatief goede huisvesting en leefbare kernen en wijken.

Duurzaamheid
Met het digitale jaarverslag wil Wovesto tegemoet komen aan een nieuwe vorm van communiceren. Mensen zijn steeds meer gewend om digitale informatie tot zich te nemen. En dat is iets waar Wovesto rekening mee wil houden. Daarnaast past een digitaal jaarverslag ook in de duurzaamheidgedachte van Wovesto. Met een digitaal jaarverslag besparen wij flink wat papier, maar ook druk- en verzendkosten.

Gebruikersvriendelijk
Het jaarverslag is een populaire versie van het formele jaarverslag en dus voor iedereen leesbaar. Het digitale jaarverslag is opgebouwd in de vorm van een website waar de gebruiker eenvoudig zijn weg vindt. Geen lange en onduidelijke teksten, maar to the point en helder. De bezoeker vindt er snel zijn weg naar de juiste informatie, zonder ellenlange teksten te hoeven lezen.

Toekomst
Ondanks alle veranderingen in de sector, de economische crisis en de politieke ontwikkelingen blijft Wovesto zich, samen met haar partners, inzetten voor haar huurders. Hoe we dat doen, staat in ons ondernemingsplan ‘Wovesto, altijd in de buurt 2011-2014’. Onze strategie hebben we vastgelegd in zes speerpunten. Wovesto…..
- zet zich in voor een brede doelgroep
- is actief in een breed sociaal-maatschappelijk werkveld en praat met klanten en
belanghouders
- groeit in kwantiteit en kwaliteit
- blijft zichzelf ontwikkelen
- zet haar middelen optimaal in
- verkent opties om samen te werken
De komende jaren staan deze speerpunten centraal in al onze activiteiten. Ons ondernemingsplan vindt u op www.wovesto.nl, onder ‘informatie’, ‘brochures en folders’.

Zowel het populaire jaarverslag als het formele jaarverslag staan op onze website, www.wovesto.nl.