Afbeelding

Aanmelden Verkiezing Ondernemer van het Jaar vanaf vandaag

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Na de eerste aankondiging in januari van dit jaar kan de Stichting Leeuw van een Ondernemer, opgericht namens de Lions Club Sint-Oedenrode, thans de plannen verder ontvouwen. De verkiezing zal worden gehouden op 17 november a.s. tijdens een feestavond bij Restaurant 't Leeuwke te Nijnsel. Ondernemers gevestigd in Rooi worden opgeroepen om zich aan te melden. Tevens is het mogelijk door anderen om een ondernemer kandidaat te stellen.

De aanmeldingstermijn sluit op 16 juli a.s. Formulieren voor de aanmelding zijn te downloaden via de website www.rovjlions.nl die vanaf dinsdag in de lucht is. Daar is dan tevens alle verdere nuttige informatie te vinden. De verkiezing vindt plaats door een onafhankelijke jury van buiten Rooi.

Het evenement kan niet zonder de noodzakelijke ondersteuning van sponsors. Een aantal bedrijven en instellingen hebben hun medewerking al toegezegd, waaronder de Rabobank Sint-Oedenrode Schijndel die evenals bij de vorige verkiezingen weer als hoofdsponsor zal optreden. Anderen worden nog benaderd. Aanmelden kan uiteraard ook om ondernemend Rooi in het zonnetje te zetten en zeker in de huidige mindere economische omstandigheden een steun in de rug te geven. Een eventueel batig saldo wordt aangewend voor het goede doel Alleen Samen Verder, waarbij het gaat om het verlenen van praktische hulp bij de sociale rehabilitatie van gezonde maar door omstandigheden contactarme Rooise mensen.

De winnaar ontvangt onder meer een wisseltrofee die door de vorige Stichting als organisator van de verkiezingen in 2005, 2007 en 2009 belangeloos ter beschikking wordt gesteld. Het is een ontwerp van Cecilia Visser. Hiermee wordt een traditie met dit kunstwerk als herkenning voortgezet, waarvoor de huidige Stichting uiteraard erkentelijk is.