Reünie Bar-Disco-’t Klumpke gaat door

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Zoals aangekondigd in publicaties in onder meer deze “MooiRooi” krant rond Carnaval dit jaar en op de website van de organisatie, was inschrijven alleen bedoeld om te polsen in welke mate er belangstelling was om een reünie te organiseren van voormalig “Bar-Disco-’t Klumpke”.

Het aantal inschrijvingen heeft de verwachtingen van de organisatie ver overtroffen. Op dit moment hebben zich maar liefst ruim 260 oud-bezoekers zich ingeschreven voor de reünie en men verwacht er nog meer. Gigantisch en de organisatie bedankt dan ook allen voor hun inschrijvingen en leuke reacties. Reden genoeg voor de organisatie om de reünie daadwerkelijk te plannen en organiseren. De reünie vind op zaterdag 24 november plaats in café Oud Rooy in Sint-Oederode. Aanvang 20.30 uur.

De organisatie staat er voor in dat het zaterdag 24 november 2012 een fantastische reünie wordt en is al druk bezig voorbereidingen aan het treffen, ideeën aan het uitwerken etc. om iedere bezoeker straks een onvergetelijke en gezellige avond te bezorgen. We kunnen al verklappen dat er een bekende Rooienaar die avond zal optreden om al die leuke herinneringen nog eens extra luister bij te zetten. Dit alles voor een all in prijs per persoon. Nieuwsgierig?? Kijk dan naar de mededeling onder de kop “Laatste nieuws” op de website, www.reunieklumpke.nl. Degene die zich eerder hebben ingeschreven, ontvangen binnenkort bovenstaande bekendmaking in een mail op het door hen opgegeven e-mailadres.

Kan ik me nog inschrijven?
Jazeker, dat kan nog steeds doch uiterlijk tot 15 oktober 2012 en wel op de volgende wijze:
E-mail: info@reunieklumpke.nl  Website: www.reunieklumpke.nl  Vermeld je naam, e-mailadres, telefoonnummer en ‘t aantal personen. Belangrijk: Na inschrijving dient men zich nog definitief op te geven!! Definitieve inschrijving is pas geldig na overmaking bedrag per persoon.