Afbeelding

De Vriendschap bouwt friettent om tot ijssalon

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
De plaatselijke friettent in Boskant maakt plaats voor een compleet nieuwe ijssalon. Op 6 mei aanstaande is de officiële opening van Amicio. Zo gaat de ijssalon in Italiaanse stijl heten. Amicio is afgeleid van het Italiaanse woord ‘amici’ wat ‘vrienden’ betekent. Het sluit dus perfect aan op ‘de Vriendschap’.

Eigenaar Paul de Corte legt uit waarom ze gekozen hebben voor een ijssalon. Paul: “Naar onze mening klopte de friettent niet echt bij het complete plaatje wat wij voor ogen hebben. Een ijssalon past daar veel beter in. De stijl van ons grand café gaan we doortrekken naar de salon. Natuurlijk wordt hij helemaal in Italiaanse sfeer ingericht. Het is allemaal best spannend, maar het komt helemaal goed.”

Amicio gaat het ijs niet zelf maken, maar het ijs is wel afkomstig van een zeer vooraanstaande ijsmaker in Nederland. In ons land zijn twee bekende ijsmakers actief. Eén van hen gaat leveren bij Amicio. De Vriendschap wordt het vierde verkooppunt van de ijsleverancier. Straks kunnen de klanten genieten van 32 verschillende smaken. De liefhebbers van een frietje of een snack hoeven niet te treuren. De kaart van het restaurant wordt binnenkort flink uitgebreid en ook het frietje zal daarop niet ontbreken.