Afbeelding

Bakkerij Bekkers wint twee keer 1 ster

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Bakkerij Bekkers uit Sint-Oedenrode en Son hebben ieder 1 ster gewonnen bij de landelijke verkiezing ‘Bakker met Ster 2012’. De uitreiking vond vrijdag plaats tijdens het Sterrenfestijn in de Efteling in Kaatsheuvel. Bakkerij Bekkers was één van de in totaal 65 genomineerden.

In totaal zijn er 54 sterwinnaars; naast 1 bakker met 3 sterren, zijn er 26 bakkers met een meer dan uitzonderlijke prestatie die trots kunnen zijn op 2  sterren. 27 bakkers hebben een uitzonderlijke prestatie geleverd en daarmee 1  ster behaald. Het doel van de verkiezing is de kwaliteit en het imago van de  totale bakkerijbranche te bevorderen.

Beste kwaliteit
De verkiezing ‘Bakker met Ster’ bestaat uit drie categorieën: ‘Bakker met Ster’,  ‘Banketbakker met Ster’ en ‘Patissier met Ster’. Tijdens het Sterrenfestijn zijn er één,  twee of drie sterren uitgereikt aan die bakkerijen die het beste hebben gepresteerd op  onder andere kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid.  Sandra Pluim, projectmanager bij het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC): “Wie één of  twee sterren heeft behaald, heeft een bijzondere prestatie geleverd. De bakkerij die drie
sterren in de wacht heeft gesleept, heeft een unieke prestatie geleverd. De ster(ren)  heeft men niet zomaar gekregen. Daar is een heel traject van deskundige beoordelingen  aan vooraf gegaan. Alle winnaars mogen met recht trots zijn op hun prestatie.”